Insektu proteīns veselīgākiem mājdzīvniekiem un zaļākai planētai

Esi videi draudzīga dzīvesveida entuziasts un arī kaķa vai suņa saimnieks, kas lielu uzmanību pievērš sava četrkājainā drauga veselībai? Izvēloties savam mājdzīvniekam YORA maltītes ar insektu (kukaiņu) proteīnu, vari būt drošs, ka esi izdarījis videi draudzīgu izvēli, kas vienlaikus nāks par labu Tava mīluļa veselībai!


Veselīga gremošanas sistēma 

YORA barībā izmantotais insektu proteīns ir viegli sagremojams, tādēļ lieliski piemērots arī dzīvniekiem ar jutīgu gremošanas sistēmu un tiem, kam dažādu citu iemeslu dēļ ir svarīgs gremošanas sistēmas atbalsts. Barībā izmantotajiem melno karavīru mušu kāpuriem dabiski piemīt īpašības, kas var palīdzēt uzturēt veselīgu zarnu mikrofloru un apturēt nelabvēlīgo baktēriju vairošanos. 

Ēdot YORA barību, dzīvniekiem parasti uzlabojas izkārnījumu konsistence, kas arī ir būtiska veselīgas gremošanas sistēmas pazīme (un, protams, padara patīkamākas ikdienas pastaigas arī saimniekam) - izkārnījumi kļūst stingri, viegli savācami. 


Rūpes par locītavu veselību

Lai mūsu četrkājainie draugi varētu dzīvot aktīvu un laimīgu dzīvi, viņu locītavām ir jāiztur liela slodze. Problēmu novēršanai nākotnē ir svarīgi rūpēties par locītavu veselību. Apzinoties milzīgo profilaktiskas locītavu aprūpes nozīmi, YORA pievieno uztura bagātinātājus locītavu veselībai visām sausajām barībām. Papildus tam, barībā izmantotais insektu proteīns jau dabiski satur lielu daudzumu glikozamīna. Glikozamīns ir skrimšļaudu “būvmateriāls”. Tas palīdz uzturēt locītavas veselas un stipras, kā arī piedalās jaunu saistaudu izstrādē. Glikozamīns ir dabiski atrodams kukaiņu hitīna slānī jeb ārējā apvalkā. 


Veselīgi ne tikai mājdzīvniekam, bet arī planētai 

YORA galvenais mērķis ir radīt uzturvielām bagātu barību suņiem un kaķiem, vienlaikus rūpīgi sekojot līdzi produktu ilgtspējai. YORA barības gatavošanā tiek izmantots par videi draudzīgāko atzītais insektu proteīns. 

Cik liela ir atšķirība ietekmē uz vidi, ja salīdzinam insektu proteīnu ar citiem populāriem produktiem, kas tiek izmantoti mājdzīvnieku barības ražošanā? Salīdzinot ar bieži izmantoto vistu, insektu proteīnam ir 24 reizes (!) mazāks oglekļa pēdas nospiedums. Tā ražošanai ir nepieciešams 3 reizes mazāk ūdens, nekā sojai, kas bieži tiek izmantota kā vegāna proteīna alternatīva mājdzīvnieku barībā. Turklāt, salīdzinot ar soju, insektu proteīna oglekļa pēdas nospiedums ir 7 reizes mazāks. Turklāt tas ir daudz veselīgāks! 

Visiem YORA produktiem tiek izmantots tikai 100% pārstrādājams iepakojums. 

YORA ir daļa no Mājdzīvnieku ilgtspējības koalīcijas (Pet Sustainability Coalition) kas nozīmē, ka kompānija ir nopietni apņēmusies īstenot ilgtspējīgas uzņēmējdarbības praksi, samazinot tās ietekmi uz vidi. 


YORA - tā ir barība tiem mājdzīvniekiem, kuru saimnieki vēlas sniegt savu artavu ilgtspējīgā Zemes nākotnē, vienlaikus rūpējoties par savu četrkājaino draugu veselību!